День Героїв Небесної Сотні

20 лютого ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні. Цьогоріч День Героїв Небесної Сотні проходить під гаслом «Залишаємось гідними своїх героїв».

Небесна сотня — це ті, хто став символом мужності, відваги й безкорисливості в боротьбі за свободу та гідність.
Сьогодні ми вшановуємо їхню пам'ять, пам'ятаємо їх імена та жертву, яку вони принесли. Їхня жертва не марна — вони стали символом боротьби за правду, справедливість і свободу. Їхня пам'ять живе в наших серцях і надихає нас продовжувати боротьбу за майбутнє.
З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні у Старовірівському ліцеї пройшли виховні заходи «Події в Україні в листопаді 2013 року та в лютому 2014 року очима молоді», «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе».

Учні долучилися до Всесвітньої тихої акції «Ангели пам‘яті». На уроці образотворчого мистецтва зробили паперових ангелів. Ангели — це символ чистоти та перемоги світла над темрявою.Також учні доєднались до віршованого флешмобу "Янголи, що тримають небо".

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid05QeFZwREnYXtFkVVCLaSEeeLeESFoKu21zWaDBTTmYLDyH3nuHvv3QAHeQgG4Xzpl&id=100049771634687

/Files/images/2023-2024/Сотня.png

Кiлькiсть переглядiв: 19

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.